Beste ouders/verzorgers

Vakanties schooljaar 2019-2020 De schoolvakanties voor volgend jaar zijn bekend. Hierbij moeten wij ons houden aan de vakantieregeling Zeeuws-Vlaanderen. Aanvullende vrije dagen zijn nog niet bekend.

Herfstvakantie: Maandag 14 oktober 2019 t/m vrijdag 18 oktober 2019

Kerstvakantie: Maandag 23 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020

Voorjaarsvakantie: Maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari 2020

Pasen: Maandag 13 april 2020

Meivakantie: Maandag 22 april t/m vrijdag 1 mei 2020

Bevrijdingsdag en brugdag: Maandag 4 en dinsdag 5 mei 2020

Hemelvaart: Donderdag 21 en vrijdag 22 mei 2020

Pinksteren: Maandag 1 juni 2020

Zomervakantie: maandag 13 juli t/m vrijdag 21 augustus 2020

Voorleesmiddag 4 februari In het kader van de Nationale voorleesdagen organiseren wij op 4 februari weer de voorleesmiddag. Deze middag gaan de kinderen van de bovenbouw voorlezen aan de kinderen van de onderbouw. Het groepslezen komt deze middag te vervallen. De kinderen mogen deze middag een (zit) kussen meenemen.

Scholing leerkrachten Dinsdag 5 februari zal Mirabella de Vogel van het RPCZ in de groepen 4 t/m 8 aanwezig zijn voor coaching van de leerkrachten m.b.t. tot het taal-en spellingsonderwijs.

Fruit woensdag: 1 sinaasappel per leerling donderdag: 1 peer per leerling vrijdag: 1 galia-meloen voor 14 leerlingen

Cito leerlingvolgsysteem Ook deze week zijn er nog steeds Cito toetsen in de groepen 2 t/m 8.

De groene school Via uw kind heeft u een brief ontvangen over de Groene School. Dit project is een stuk groter en breder dan alleen de aanpassing van ons schoolplein. Misschien heeft u er in de sociale media ook al van gehoord. Hierover ontvangt u binnenkort meer informatie van de werkgroep. Heeft u zich al aangemeld, dan neemt juf Marianne Loete, juf Laurie of juf Marian Verkeste contact met u op.

Team OBS de Zeemeeuw