Weekbrief 14 november 2019

Beste ouders/verzorgers,

Voorlichting Zwin
Donderdagavond 21 november is er een voorlichtingsavond van het Zwincollege bij ons op school. Aanvang; 19.30u.

Informatiebijeenkomst CSW Vlissingen
Dinsdag 19 november in Vlissingen.

Schoolfruit
Het fruit voor de komende week is:
woensdag: wortel
donderdag: schijf ananas
vrijdag: 1 peer

Dammen
Op woensdagmiddag 20 november nodigt de Damclub Zeeuws-Vlaanderen de kinderen uit voor een Open dammiddag in het clubgebouw van de Scouting aan de Baljuw Veltersweg in Oostburg. De damclub bestaat 5 jaar en dat willen ze vieren met een potje dammen. De kinderen kunnen deelnemen aan een kleine wedstrijd snel dammen of zomaar een potje dammen. Er zijn snacks en limonade. De open dam middag is doorlopend van 13.30 – 17.00 uur.

Bezoek Industrieel Museum Sas van Gent
Donderdag 21 november brengt de groep van juf Kim met de Techniekbus een bezoek aan het Industrieel museum. De kinderen zijn rond 12.30u terug op school, zullen dan samen lunchen en vervolgens aan het lesprogramma van de middag starten.

Opbrengst bloembollen

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken. De bloembollenactie heeft 806,70 euro opgeleverd. Dit geld zal gebruikt worden voor het “groene schoolplein”.

Team OBS de Zeemeeuw

Wist u dat…?
Heeft u Parro-app al geïnstalleerd?
Via deze app ontvangt u berichtjes en foto’s van de
leerkracht. Ook rapportgesprekken kunnen via de
app ingepland worden.